Situația alimentării cu apă
FOTO:

Situația alimentării cu apă

Dată eveniment:  27.09.2019 |  Ora: 12:00


După cum am observat cu toții, în ultima perioadă sunt probleme la alimentarea cu apă în sistem centralizat. În consecință ne-am documentat și am obținut următoarele informații:

În această perioadă, bazinul tampon de la Șardu este scos din circuit pentru a se putea efectua lucrări de modernizare, lucrări care sunt estimate să dureze până în 25.10.2019. Cu alte cuvinte, nu mai există stoc tampon de apă care să asigure debit, constanță sau presiune. Deci ceea ce vine pe conducte vine direct din magistrala de la Gilău, care este foarte mult influențată de consumul din amonte (Gârbău, Aghireș). Din cauză că nu se poate estima și prevedea consumul instant, nu se poate stabili nici un orar al întreruperilor. Știm că sunt abonați la care nu ajunge de loc apa curentă, decât la anumite ore. În consecință, recomandarea este să ne facem fiecare rezerve de apă pentru urgențe, și să avem înțelegere și răbdare, gândindu-ne că, după modernizare, vom beneficia de servicii mai bune și de o apă mai de calitate.

Cu considerație, 

Primăria comunei Sânpaul

P.S. Întreruperea totală a apei din perioada 26.09.2019-27.09. 2019 a fost cauzată de o avarie, avarie ce a fost remediată.