Știri și anunțuri

Seară de film și activități de tineret în Sînpaul
Seară de film și activități de tineret în Sînpaul
07.12.2018

 

Sâmbătă, 14 iulie, Asociația Go Free invită tinerii din comuna Sînpaul la o SEARĂ DE FILM și prezentarea a două proiecte pe care le desfășoară în Sînpaul. Activitățile vor avea loc la Prinăria Sînpaul, în sala PAPI.

Evenimentul cuprinde:

Lista cu centre de colectare lână
Lista cu centre de colectare lână
06.05.2018

Ataşat aveţi o listă cu centrele care colectează lâna de oaie. Rugăm toţi fermierii care au oi să contacteze aceste centre în vederea valorificări lânii, spre a evita situaţiile în care lâna este aruncată prin văi sau incendiată în câmp. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Click pentru a citi lista cu centrele de colectare a lânii

 

Demarare proiect - Școala Pentru toți
Demarare proiect - Școala Pentru toți
06.04.2018

World Vision RomâniaFundația World Vision România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Comuna Sînpaul și unitățile de învățământ preuniversitar asociate: Școala Gimnazială Aghireșu-Fabrici, Școala Gimnazială Cojocna, Școala Gimnazială “Tamas Gyula” Mera, Școala Gimnazială “Ion Alexandru” Sînpaul, Școala Gimnazială Poieni anunță începerea proiectului POCU/74/6/18/104571 „Școala pentru toți - acces la educație de calitate pentru preșcolari, școlari și cadre didactice din Regiunea Nord-Vest”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Prioritatea de investiții 10(i) ”Reducerea și prevenirea abandonului școlar timpuriu și promovarea accesului egal la învățământul preșcolar, primar și secundar de calitate, inclusiv la parcursuri de învățare formale, non formale și informale pentru reintegrarea în educație și formare”. 

Inspectoratul Școlar Județean ClujValoarea totală eligibilă a proiectului este de 7.983.905,55 lei, din care asistența financiară nerambursabilă aprobată este de 7.799.988,51 lei, echivalentă cu 97,70% din valoarea totală eligibilă aprobată.